ZZzz

Efter en dag med vääldigt mycket packande kryper jag nu ner i min säng. Ska kolla ett avsnitt Grey's och sen sova. Jag ska försöka hinna blogga innan vi åker imorgon. Men jag tror inte att jag hinner. Vet int heller om jag kommer att kunna blogga under resan. Men jag ska berätta om resan i minsta detalj sedan när jag kommer hem. Godnatt!

My silence is just another word for my pain

Hej! Nu är nästan allt nerpackat, and I am ready to go! Tänkte också börja springa regelbundet igen (varannan dag), men det sket sig redan idag. Mamma hade tvättat alla träningskläder, så då var det bara att köra 1 timmes styrketräning. Nu ska jag duscha och sedan chilla framför Grey's.

28e februari 2012

Good morning sunshines! Packningsdag idag! Imorgon kl8 sätter vi oss i bilen och kör till Himos. Så idag ska jag packa. Haha btw så faila jag igår, gick och sova kl 03.30.. :D

Sometimes, all you need is one

Ska försöka gå och sova i tid idag. Altså före kl4 på morgonen :D Bjuder på några OTH bilder/citat här nedanför. Troligtvis kommer ingen att läsa dem, men skit samma. Jag älskar OTH och kommer alltid att göra det. Och det är just allt det där lilla extra i OTH som stämmer in på ens eget liv som gör serien så bra. Haha oj vad jag lät deep nu plötsligt :D Men ni som har sett serien tycker troligtvis likadant, det vet jag (;
wow, dethär måste vara typ världens längsta inlägg :D

Shut your mouth and hold me close

Hejsan Svejsan! Kom just hem från Vasa. Köpte ny snowboard, nya snowboardskor, mössa, vantar, solglasögon
( hehe, kanske lite tidigt på året men jag har menat köpa pilotglasögon i två år nu, så jag tyckte nog det var dags att köpa dem nu (; ) och nya ytterbyxor. Tror det var allt heh :D Kan lägga upp bilder imorgon om jag orkar. Köpte en  rosa mössa, så nu är jag en riktigt  äkta fjortis :) nejmen jag gillar rosa mössor! Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och kolla Grey's. Åhh George är död! Altså wtf, ingen hade varnat mej för det, fick en hjärtattack och grät i ett och ett halvt avsnitt efteråt. So sad. Altså faaan. Jag älskar George. Grey's är mycket sämre nu :(
George ♥

27e februari 2012

------> Vasa!

BOOM

Nu ska jag kolla Grey's och sen sova. Jag far till stan imr ca hlav 12. Vet ej när jag kommer hem men jag ska försöka bogga innan jag far hemifrån. Haha, skulle ge mig på ett fösök och ändra designen på bloggen. Det sket sig lite. Det finns en väldigt irriterande liten röd prick på headern och hur jag än försöker så vill inte bakgrunden bli svart. Damn. Jaja, men ja orkar inte ändra  det ikväll. Ska försöka ändra det imorgon eller i övermorgon. Ha en awesome kväll!

When I look into your eyes, it's like watching the night sky

Usch. Jag sprang 6km, inte så långt, men en bra början efter ett halvt års vila ;) Men det var så jävla tungt. Ingen skottar vägarna här heller tydligen, sprang i ca 5cm snö på vissa ställen, skojj skojj. Nu ska jag köra lite styrka och sedan duscha. Och sen ska jag kolla Grey's all night long. Ska kanske till stan imorgon och handla lite behövligheter inför onsdag då vi far till Himos. Ska köpa nya ytterbyxor, fast jag egentligen tycker att de som jag har nu passar. Men mamma tyckte att jag ska köpa nya. Jag måste också ha en ny sport bh, ny mössa, nya vantar och typ nya slalomskidor eller snowboard. Tror nog jag köper snowboard. Mycket coolare (HAHA).

Dancing In The Dark

Blev inge gym med Sophie. Och simhallen stänger redan kl 18 idag, så vi skiter i det också. Ska fara ut och springa nu istället, har absolut ingen lust, so wish me luck! Brukar alltid springa i en timme (ungefär 10km), men jag har inte sprungit på över ett halvår, så jag tror jag bara springer ca 5 km. Blä,jag vill inte :'( Men jag ska!! Sedan tror jag att jag kör lite styrka.

26e februari 2012

God morgon! Vaknade kl 1 idag igen. Jag älskar att sova länge! Ska snart börja på säsong 6 i Grey's också, har bara några avsnitt kvar av säsong 5. Måste ladda ner säsong 7 också så jag har nåt att kolla på i bilen då vi far till Himos. Ikväll så blir det kanske gym + simning med Sophie (?). Nackdelen ör att det blir så dyrt ;s
haha, en asful bild på mej :D

Talking To The Moon

Nu är all musik nerladdad och all gammal musik bortrensad. Så nu blir det chill med Grey's tills jag somnar! Godnatt!

music

Hej på er! Har laddat ner säkert 300 låtar idag. Måste ju ha lite musik att lyssna på när vi far till Himos på onsdag. Jag ska ännu ladda ner minst lika många till, plus att jag ska rensa min telefon från gamla låtar. Har ju låtar som är över två åt gamla på den. Men nu ska jag ta en liten paus och träna i cirka en timme. Ha en bra lördagskväll!

25e februari 2012

Godmorgon! Vaknade kl1. När jag kom ner hade mamma kokat risgrynsgröt åt mig, awesome. Ska kanske fara till Sophie idag och ha photoshoot. Men vet inte om det blir av, de snöar ju ute. Plus att Sophie troligtvis inte har vaknat än :D Men jag ska kolla några avsnitt Grey's och sedan ringa henne!

-

Kom just hem från skolan. Har nästan gått 10km idag! Känner ett stort behov av att träna ikväll. Men jag är helt utmattad, så det får nog bli en annan dag. Har inte så stor lust att fara ut och springa eller at köra cirkelträning här hemma. Så det blir en chillkväll istället! Vi fick betygen idag också. Helt nöjd är jag! Men jag tror jag har fått fel betyg i samhällslära, så jag ska gå och prata med läraren efter sportlovet. Och om jag får höjt från 8 till 9 då, så höjs också mitt medeltal till 9,0. Men nu ska jag gå ner och kolla på 90210 och äta vindruvor. Ha ett bra sportlov!

24e februari 2012

Good morning sunshines! Håller på att fixa mig inför skolan. Idag har vi friluftsdag, jag valde promenad. Det jag inte visste då var att vi är tvungna att gå minst 7km. FML. Och så får vi betyg idag också! Awesome. Men nu ska jag packa väskan och sedan dra till skolan.

I never really cared until I met you

Har nyss duschat och nu blir det chill med vindruvor och Grey's. Ha en bra kväll!

I miss the way the sunshine would light up your face

Tänkte berätta lite om nästa vecka, när vi har sportlov. På onsdag far jag och Julia (med våra familjer) och kanske Lina till Himos för att åka slalom. Vi ska bo i en stuga och vi stannar där till fredag. Jag tar med datorn, men jag vet inte hur jag ska göra med internet, så jag får se om jag uppdaterar under tiden vi är där. Men jag lovar att ta a lot of pictures. Längtar lite efter att få åka slalom/snowboard. Vet inte vad jag ska åka ännu, men jag skulle nog behöva bli lite bättre på snowboard så jag tror jag väljer det. Fast det är ju lite synd om de som åker med mig, eftersom de åker waay bättre än mig när jag har en snowboard fastbunden på fötterna.

23e februari 2012

Tråkig skoldag idag. Min bild blev publiserad i Vasabladet i alla fall! AWESOME I'm famous. Haha :D Nu ska jag gå och laga mat, och senare ikväll ska jag städa. Vill fara på gym imorgon. Någon som vill komma med?

God Natt!

Kom just hem från träning. Träningen var jätterolig, har längtat skitmycket efter att få träna fotboll igen! Men nu är jag trött, så jag ska bara borsta tänderna och kolla ett avsnitt av Grey's och sen sova. God natt!

22a februari 2012

Kom just hem från skolan. Dagen har gått ganska snabbt. Sista lektionen var vi och tittade på någon konsert i gymnasie. Haha måste bara berätta om en ganska läskig/kul grej som hände när vi var på väg hem med bussen. Helt plötslit började bussen svänga åt alla håll på vägen och sedan körde den rakt ner i diket. Och som ni ser på bilden nedan så var det den högra sidan som var nere i diket, så vi slapp inte ut genom dörren. Vi var tvungna att hoppa ut genom fönstret istället. Som tur var körde bussen ganska sakta, så ingen skadade sig. Men man blev ju ganska chockad när bussen plötsligt låg i diket. Det låter och ser värre ut än vad det var. När bussen hade stannat och låg i diket var alla ganska chockade. Sedan hörde man folk som ropade "OMG!", "Herregud!" och "Oj vittu va ha hänt?". Och sedan började alla skratta. Kanske lite fel situation att börja skratta, men alla var ju så jävla chockade. Och till sist var det bara att hoppa ut genom fönstret, trodde benen skulle gå av :D

I see dead people

Random rubrik haha :D Blev ganska hård träning ikväll. Eller så hård som det går att köra när man är hemma. Sedan duscha jag bara och nu har jag ätit en fastlagsbulle. Nu ska jag kolla Pretty Little Liars och Grey's Anatomy tills jag somnar! Natii ;)

21a februari 2012

Hejhallå. Har just kollat lite 90210, och snart ska jag väl styrketräna lite. Tänkte fara ut på länk men upptäckte snart att det blåste alldeles för hårt och att det var alldeles för mycket snö på marken. Idag är det ju fastlagstisdagen också! Vi fick fastlagsbullar i skolan, men det var sylt i dem, vilket är skitäckligt, så jag ska göra egna med mandelmassa här hemma snart. Mamma och pappa har försvunnit btw, har ingen aning var de är. Hannes är också borta. Weird. Betygsutdelning har vi på fredag, spännandee. Höhö.

@Linas

Hej! Är hos Lina nu. Vi har sett på Män som hatar kvinnor. Har sett den en gång förut, men den är så bra så man kan nog se den mer än en gång! Vi bakade kokosbollar också, och så lagade vi banan-choklad milkshake. Men nu ska vi sova ;) Godnatt!
Inte våra kokosbollar, men de såg ungefär lika goda ut som de här ↑

20e februari 2012

Godmorgon! Har äntligen lite extra tid så att jag kan skriva ett inlägg före jag far till skolan.
Far till Lina idag efter skolan, så updaten kommer inte att vara den bästa på ett litet tag. Vi ska i alla fall ha filmmaraton eller nått.

Har skall det vara en rubrik

Kom just ur duschen. Och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Grey's tills jag somnar. Vi byter period imorgon också.. näst sista perioden i högstadiet! Wohhoo. Can't wait tills vi går ut nian.
En sådär allmänt ful bild på mej

I-I-I work out

Ingen fotbollsträning ikväll! Ska ta och göra lite styrketräning här hemma för mig själv istället. Och sedan ska jag ta fastlagsbulle :D hehe

19e februari 2012

Good morning sunshines! Kollade nästan klart säsong 4 av Grey's igår. Bara ett avsnitt kvar! Blev överlyckig imorse när jag såg att mamma hade kokat risgrynsgröt :') Är en riktig sucker för risgrynsgröt. Och nu har jag just bakat fastlagsbullar. Vi hade det som praktisk hemäxa i Huslig Ekonomi. Jag kanske far på träning ikväll också. Men tror inte det går så bra p.g.a. snöstormen som gör att vi knappt kan köra ut från gården.

You hear, but you don't listen

Har legat i badet i två timmar och kollat på Grey's. Awesome. Nu ska jag hämta något att äta och sedan fortsätta att kolla Grey's.

YOU'VE BEEN KILLING ME SINCE YOU SAID HELLO

Blir nog en hemma kväll ikväll. All by my self. Ska snart lägga mig i badet med ansiktsmask och titta på Grey's. Ha en awesome lördagskväll!

18e februari

Tröög dag idag. Har bara vaknat och kollat TV. Och ätit godis. Får se vad jag hittar på ikväll. Har en känsla av att det ändå kommer att sluta med att jag är hemma. Har ingen lust att göra något längre. Men nu ska jag kolla Vampire Diaries och Grey's.

HAHAHA


17e februari 2012

Heejj. Ganska lätt dag i skolan idag. Och nu är jag hos Trang. Sophie är också här. Vi har gjort nachos och ätit vårrullar. Och nu är jag proppmätt! Vi ska väl se film också snart.
+Trang

I find happiness in the simplest of things.

Så skönt att inte göra någonting idag! Har lyssnat på musik hela dagen och bara chillat. Har inte sett ett enda avsnitt av någonting heller *stolt*. Men nu ska jag kolla OTH och Grey's! Och äta fruktsallad. Ha en sköön kväll everyone!

16e februari 2012

Kom just hem från skolan. Har inget speciellt som jag måste göra idag, så jag ska ladda ner OTH och titta på det och kanske göra lite mat snart.
Skidning på gymnastiken idag, chill! Och biologiprovet gick nog bra det också ;) Kul också att bli attackerad av alla ABI-människor när man steg ur bussen i morse :D Sedan efter lunch så fick man en massa godis som de kastade på oss. Gött!
likt va?

Du och jag under täcket, baby

Hej! Har varit och tränat med Sophie och mamma ikväll. Jag tog i ordentligt så vi får väl hoppaspå lite träningsvärk imorgon då! (Ja, jag längtar efter träningsvärk :D) Det var så skönt att äntligen få träna åtminstone lite. Nu är jag jättetrött, så jag ska väl gå och lägga mig så småningom. Hade glömt bort hur otroligt skönt det är att sova efter man har tränat. Man sover så himla bra. Och för mig, som annars har ganska mycket problem med att somna, passar det utmärkt! ;)
mitt mål! Haha kanske inte :D

15e februari 2012

Usch vilket skitväder. Har just skottat snö.. Never again! Hade srinning idag på gymnastiken oxå. Gick ju sådär med 10cm snö på isen :D Nu ska jag läsa på biologiprov som vi har imorgon. Får inte fara på träning ännu, så jag ska fara på gym med Sophie istället!
bilden har inget sammanhang med texten, tyckte bara att den var så otroligt söt :')

we run the night

Har övat på engelskaprov och biologiprov hela kvällen. Och tittat på The Hills på samma gång. Haha, jag kollar alltid på The Hills eller Laguna Beach eller liknande när jag övar till prov. Vet inte varför. Men om inte TV:n står på så kan jag inte koncentrera mig. Weird right? Det är inte så att jag kollar på TV:n, den bara står på. Har ändå sett varenda säsong ca 20-30 ggr. Jag kan inte vara i ett rum där en massa "riktiga" människor pratar. Men TV:n måste vara på! Haha :D Intressant va?  Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av Pretty Litlle Liars och sen Grey's och sen sova.

14e februari 2012

Forever Alone-dagen idag då! Haha neej, glad alla hjärtans dag! :) Skolan var såååååååååhhhääääääääääär trög idag. Plus att jag var helt skakis hela dagen. Trodde att jag hade näringsbrist eller nåt, fast jag äter som en häst haha :D Men sen när jag kom hem fick jag veta att det är en biverkning av hostmedicinen som jag tar. Det blir inge konvent för mig heller ikväll. Ska vara hemma och chilla och läsa på prov och sånt. Much better! Or not. Men jag orkar inte fara på konvent och bara titta på alla sjuor som springer omkring. Men i helgen blir det kanske att åka till Bennäs på någon slags lokalfest? Blir väl rätt så skojj ;)

FML

Åhh jag orkar inte vara sjuk längre. Har snart varit sjuk i 3 veckor. Jag vill träna! Leva normalt. Utan min jävla förkylning, hosta och huvudvärk. Blir nog inge gym idag heller. Fan. Ska väl sitta i soffan och dega i flera månader nu. Och äta. Så ser jag ut som en rullande vattenmelon sådär passligt till sommaren. Inge munsal i helgen heller. Lär inte ske ett skit på flera veckor.
ursäkta mitt humör.
jag är annars en väldigt glad och positiv flicka :)

13e februari 2012

Är hemma från skolan idag. I don't feel so good. Nu ska jag kolla The Hills och Grey's, och sen sk ajag öva på prov.
vårt hotel på gran canaria. eller jag tror i alla fall att det är vårt hotel..
det ser bättre ut i verkligenheten haha :D ååh jag vill ut och resa!!

12e februari 2012

Sorry för dåålig uppdatering idag. Vaknade kvart före 1,och sedan dess har jaginte gjort mycketannat än läst på prov och kollat på The Hills. Jag har inte kollat Greys på hela helgen. Shame on me! Men man tröttnar på det efter ett tag. Men nu ska jag äta fruktsallad och chilla. Ha det göött.

people always leave

Hej! Kom just hem från Vörå-Revyn. Snart ska jag, Oskar och Lina kolla Harry Potter ;) Har inte sett Harry Potter filmerna på läänge. Men först ska jag tvätta bort smink och byta kläder. Och äta vindruvor! :)

11e januari 2012

Hejsan! Hann inte uppdatera igår. Men igår efter skolan for jag till Lina. Först chillade vi bara och åt bullar. Sedan kom Aino dit. Och då började vi göra oss klara inför kvällen. Sen ca halv 9 for vi ut. Vi kom hem ganska sent, så vi kollade bara en film och sen somnade vi. Och nu är jag hemma. Ska duscha snart och sedan ikväll ska vi på Vörå Revyn :D
haha en jättesuddig bild på oss från igår innan vi for ut :D

Don't stop the party

Hejsan Svejsan! Haha ful hälsning :D En chill-kväll blev till en mycket-att-göra-kväll. Jag blev tvungen att laga mat, och sedan åt vi och då hade klockan redan blivit 8. Sedan fixade jag morgondagens planer, sedan åt jag chokladglass tårta, eftersom mamma fyller idag, och sen städade jag rummet, och duschade. Och nu siter jag här.. Och jag har fortfarande inte kollat ett enda avsnitt ;o :D Haha. Men nu ska jag kolla!!! ;) Och sen sova. Gonatt
jag just nu

9e februari 2012

Hej! Idag i skolan fick vi se på en grislunga. Det var skitäckligt men ganska skoj ändå :D Läraren blåste upp lungorna m.h.a. ett sugrör så de blev jättestora, trodde att de skulle spricka :D Idag är det en ganska så chill dag. Ska bara dammsuga lite, men annars ska jag titta på mina älskade tv-serier♥ Har ett avsnitt av Pretty Little Liars, ett av One Tree Hill och ett av Vampire Diaries :)

STORT GRATTIS TILL MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG!!♥

Love me now or lose me forever

Vilken jobbig kväll. Spenderade nästan två timmar på att skriva uppsats och öva på förhör. Sedan duschade jag och nu sitter jag här i min säng och ska snart kolla Grey's. Måste kolla månag avsnitt så inte Julia hinner kolla längre än mig :D hehe. Men jag tror inte att det kommer att lyckas, för jag känner mig väldigt febrig, så ja somnar nog vilken sekund som helst.. Gonatt!
gott med varm saft närman har sjuk hals!
min hand ser btw jättestor ut, och mitt fejs ser en aning vrickat ut,
men I am waay to tired för att ta en ny bild :D

8e februari 2012

Uppdateringen suger nuförtiden haha.
For hem med pappa från skolan idag, och när jag kom hem så packade jag upp väskan och städade lite. Sedan kl 5 började jag och mamma laga mat, carbonara med pesto! Det blev jättegott. Men nu är jag proppmätt. Ska öva på Samhällslära förhör nu. Och sedan måste jag skriva en uppsats om en president. Blä. Det är väl bara att sätta igång nudå.. Men först ska jag duscha!

7e februari 2012

Hej! Är såå trött. Måste börja gå och lägga mig tidigare! Just nu är jag hos Lina, jag ska sova här. Vi har gjort våfflor, namm! Men vi blev tvungna att gå till Sale och köpa ägg och mjölk mm. Det var så jäkla kallt ;s Lina är och duschar just nu, men sedan så ska vi väl nog sova.. Vi har kollat runt efter lägenheter också. Hittade jättemånga som såg bra ut! :D
bild från google, bilden beskriver ganska bra hur mycket snö det är just nu. och hur kallt det är ;s

Baby you light up my world like nobody else

Dålig uppdatering idag, I know. Men jag har övat på pröv och sökt sommarjobb mm. Nu ska jag kolla The Hills eller Grey's. Och imorgon ska jag sova hos Lina, så updaten kommer inte att vara det bästa dehär kommande dagarna :D

6e februari 2012

Trög skoladag idag. Missade bussen också när jag skulle åka hem. Så jag och Sophie for hem med Sophies pappa. Sedan när jag kom hem lagade jag mat. Och nu ska jag öva på kemi förhör.
Idag hade vi brandövning i skolan. Inte så shysst att ha det när det är snöstorm ute ;s, så där fick vi stå och frysa utan jacka.
en vacker osminkad jag!
btw har jag fått jättedålig hy ;s kan det bero på all choklad jag äter? fast det är väl bara en myt, men ändå.. I don't like it

I bleed my heart out just for you

The Hills säsong 6 är nu färdig kollad. Och nu kollar jag Grey's igen. Måste nog erkänna att jag är en riktig NO LIFER :D haha. Men vad kan man. Alla dessa tv-serier som bara väntar på att bli sedda :D Haha den där meningen blev weird. Men nu ska jag kolla Grey's och sedan sova.

I have no regrets

Tar en liten paus från Grey's nu i npgra timmar. Ska titta på The Hills säsong 6-7 (eller om det ör 5-6, hänger inte riktigt med där :D). Det var evigheter sedan jag kollade The Hills. Måste sekärt vara 4-5 år sedan :D Och så ska jag äta mina goda nyttiga äppelbitar, och turkisk youghurt med honung i ;).
haha det här måste vara den dåligaste bilden jag någongång har tagit :D

5e februari 2012

Vaknade kl 11 idag. Det var ju inte så roligt när jag somnade kl 04.30 igår ;s Idag ska jag öva på moddeprov, eller jag ska bara repetera lite.. Sedan kanske jag far på träning också, men jag tror inte det, har en sån j*vlighosta ;s Jag lägger upp lite bilder på vad jag köpte i Vasa i förrgår ;)
bilden ger ingen rättvisa, den är mörkgrå, inte svart
köpte fuktkräm för ansiktet och pieces ;)

When all my dreams come true, you're the one I want next to me

Kom just hem från Julias. Chillkväll is the shit. Vi kollade Kick-Ass och åt maränger som Sophie hade gjort. Nu ska jag kolla Grey's tills jag somnar. Sleep tight!
bildbrist. bjussar på ett OTH citat istället.

4e februari 2012

Good morning people! Vaknade kl 1 idag, skönt att få sova länge! Har inga speciella planer för idag ännu, får se vad jag hittar på till kvällen ;)
Jag är såå ressugen! Jag vill åka nu! Helst till typ Thailand eller Turkiet eller liknande. Men en shoppingresa över en helg skulle inte vara så dåligt heller. Fast det bara skulle bli att åka till Stockholm :D. Eller London! Har alltid velat åka till London. Nåja, we'll see about that.. Men det finns inget att göra hemma, man vill ju inte sätta en fot utanför huset när det är -24 grader utomhus ;s

3 februari 2012

Idag var jag med mamma till Vasa. Gick på stan och kollade i olika butiker. Köpte bara lite. Jag kan visa er imorgon. Ikväll blir det chill med Grey's Anatomy. Sedan när jag har kollat alla säsonger av Grey's har ja ingen aning om vad jag ska börja kolla.. Jag har nog en lååång lista på tv-serier, men jag vet inte var jag ska börja :D Nåja, nu ska jag fortsätta kolla Grey's och äta popcorn ;)

LOL

HÄR KOMMER EN VÄLDIGT ONÖDIG LISTA, MEN DE ÄR SÅ ROLIGA ATT FYLLA I :D


Namn - Ida
Piercingar - öronen, men jag skulle gära vilja ha i typ naveln lr läppen lr nåt
Tatueringar - ingen, men vill ha!
Längd - 163 cm
Skostorlek - 38
Hårfärg - brun
Är du kär i någon - nope
Önskar du att du bodde någon annanstans - JAA
Tänker du på självmord - haha neejdå
Tycker andra att du är attraktiv - Haha idk :D
Vilket shampoo använder du -  Tresemme'
Vilken parfym använder du - Mallorca Girl
Vad är du rädd för - Mörker, mördare, ormar, fönstertittare och säkert mycket annat som jag inte kommerpå just nu..

 

Din första:
Operation: har aldrig blivit opererad
Första piercingen: Öronen
Första priset: Fotboll I guess
Första sporten du började med: Fotboll
Första husdjuret: Katter
Första semestern: Förutom Sverige så är det väl Kreta

 

Just nu:
Äter du: Ingeting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Chilla
Lyssnar du på: Ingenting
Väntar du på: Att den här listan ska ta slut
Tittar du på: Dataskärmen

 

Din framtid:
Barn: Vill ha, men inte på ett bra tag!
Giftemål: Jaa, tror det
Karriär: Ingen aning

Har du någonsin:

Kysst en främling: jo
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Nej
Röntgats: Nej
Gråtit när någon dött: Ja

Ljugit för någon: Jodå
Varit i slagsmål: Näee
Blivit arresterad: Nej

 

Favorit:
Mat: Mycket, bl.a. tortillas, våfflor och risgrynsgröt
Låt: ändras väl hela tiden
Sak att göra: Spela fotboll, nörda tv-serier, äta 
Dryck: Mineralvatten
Bil: Haha vet inte, kan inget om bilar

Gånger ditt hjärta brustit: 1
Hjärtan brustit på grund av dej: Haha vet inte
Personer från lågstadiet du har kontakt med: Några har jag väl ennu kontakt med :D
Ärr du har på kroppen: Haha många! De flesta från fotboll..

 

Senaste
Tidning du läste: Frida eller SOLO
Personen du fick mail av: Haha ingen anig, läser aldrig mailen
Personen du fick brev av: ?
Personen du fick sms av: Sophie
Saken du köpte: Pieces och en tröja

 

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Haft sovmorgon, ätit, bytit om, for till Vasa, ätit igen, tittat på Grey's
Var det kul: Joodå
Hur tidigt stiger du upp: till skolan 06.45, på helgerna allt mellan 10.00-14.00
Gillar du att slåss: Haha nej
Vad ska du göra ikväll: Chilla

Använder du hårspray: till fest
Kan du stå på händer: I typ 3 sekunder :D
Håkan Hellström eller The Ark: Haha ingen av dem
Salt eller socker: Båda
Gillar du ketchup: Jo,men inte för mycket
Är du glad nu: Jadå
Var du glad igår: Minns inte
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nej
Stockholm är: Niiice
Kan du sjunga: Alla kan väl sjunga..
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti!
Ett land jag helst vill besöka: Många! men Thailand och USA står väl överst på listan :D



Dagens


2 februari 2012

Internet funkar äntligen nu! Har haft problem med det hela dagen. Jag är ledig imorgon, det så bli så skönt att äntligen få sova ut. Sedan ska jag kanske till Vasa med mamma också. Ska åtminstone köpa ny fuktkräm, eftersom jag har väldigt torr hy på vintrarna. Mitt face kommer ju snart att trilla av :D Ja och så ska jag köpa en ny träningströja. Och kanske något annat också. Men nu ska jag städa mitt rum och sedan duscha och sedan lägga mig i min varam sköna säng och kolla på senaste One Tree Hill avsnittet och Grey's Anatomy ;)
Där fick ni dagens outfit också :D
Norrvalla FF tröja och ljusa jeans till från Gina Tricot.
+ mina älskade vita converse (som är ganska bruna nu ,s)

1 februari 2012

Yeeah februari! Det närmar sig sommaren! Chill dag idag vid Norrvalla, vara bara med en massa grupper och kollade vad de gjorde. KOm hem kl halv 4. Sedan lagade jag mat, Kycklingwok! Vi hade tyvärr inga wokgrönsaker, men jag var så sugen på det så jag lagade det ändå :D Nu ska jag kolla på Grey's och senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Btw så trodde jag att avsnitt 12 av Vampire Diaries hade kommit nu. Det borde det ha gjort ;s

Dagens

Här får ni dagens outfit som jag lovade! Skit kvalite och allt :D in överkropp ser helt ihoptryckt ut och handen ti höger ser ju ut att vara amputerad. Men det får duga. Ska försöka ge er bättre bilder i fortsättningen ;)
topp - HM
kofta - Gina Tricot
byxor - Cheap Monday

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!