29e april 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME.


24e april 2012 - ORKAAA

Orkar absolut inte skriva blogg. No inspiration. At all. Men ska försöka slänga in ett inläggom dagen iaf. Om ens det. Idag har min dag bestått av skola, (med fysisk test och stafettkarnevalsuttagning, fysisk test gick fatiskt bra medan stafettkarnevalsuttagningen gick sådär...) , 10km länk och ett två timmars långt bad. Awesome. Det var jättehårligt att springa idag, trots att mina muskler var helt slut efter fystestet och uttagningen. Sprang 10km på 52min, och då sprang jag int ens hårt de första 2 och en halv kilometrarna. Sedan fick jag nån energikick och sprang 7 och en halv kilometer på 37 min (mindre än 5 minuter per km). Haha typ lol vem bryr sig om hur jag springer. Men något måste jag ju skriva om.
cute :')

23e april 2012

Hej! Har inte bloggat på ett tag nu. Har inte haftnågon lust alls. Det har inte hänt så mycket speciellt heller... I fredags for jag till Lina och vi chillade mest och for till Yvves på en hampis. På lördag for jag med pappa till Vasa för att köpa ny telefon till mig, eftersom jag fyller år på söndag! Det blev en vit iphone♥ . Love it.
Skolan idag var trög. Åttorna är på prao, så matkön är kort  iaf ;) Ikväll har jag varit på kickboxning. Och nu sitter jag med ansiktsmask i fejset och ska snart duscha. Imorgon är det fysisktest och stafettkarnevalsuttagning! FUCK.

17e april 2012

Hej! Jobbigt att blogga. Idag var jag forever alone i skolan. Både Julia, Sophie och Trang var på Pisa undersökningen. Chill nudå!

16e april 2012

Orkar aldrig blogga nuförtiden. Det är ju ändå bara samma tråkiga saker som jag bloggar om. Jaa men idag har jag iaf varit i skolan (som vanligt) och sedan efter det for jag till Julias och vi bakade kladdakaaaa. Sen km Jennifer efter oss och så for vi på kickboxin. Nu ska jag kolla 90201 och äta fruktsallad. Awesomeeeeeeh.

15e april 2012

Waaazzaappp?? Vaknade tidigt idag! (10.15) Awesome. Hinner ju göra något idag iallafall då. Meen tyvärr så går hela dagen till att läsa på kemiprov som vi har imorgon, uschfyblä. Och sedan ikväll träning (?), vet inte ännu... Var till frissan igår, är jätte nöjd. Mitt hår blev jättemörkt, jag har inget emot det, men det ser  nästan svart ut :D
före :D (fast det var nog liite ljusare)
efter, typ svart ;s :D

14e april 2012

Godmorgon! Vaknade just och snart ska jag till frissan och klippa mig. Och färga håret. Awesome. Det ser för jävligt ut just nu :D Har väldigt slitet hår också så det ryker väl ganska mycket av topparna. Seeya!

Lika som bär?

När denna bild togs tykcte jag att jag liknade Marshall (Jason Segel) jättemycket, sedan när jag började jämföra med en riktig bild så vet jag inte längre.. :D
sophie å marshall?
ida?

13e april 2012 / bildbomb by sophie

Är hos Sophie nu, vi kom just hem från stan. Fick med mig hem några saker för en gångs skull :D Sophie tog några bilder åt mig som jag kan lägga upp, eftersom jag inte äger en kamera... :(

Dagens

Egentligen tror jag ingen bryr sig ett skit om vad jag har på mig, men det är så kul att göra degens outfit inlägg :D
Byxor - Gina Tricot, Topp - Gina Tricot, Kofta - Gina Tricot
+ vita Converse, svart läderjacka, svart halsduk
Damn, I love black :D

12e april 2012

Tja! Haha. Haha. Haha. Det rimma. Oh fuck no fååor e :D kom just hem från skolan och ikväll blir det fotbollsträning♥ , men fram till dess --> CHILL! Jag tror jag över använder ordet chill, skrivet det minst en gång i varje inlägg :D

Some memories never fade

Hej! Blev inge gym, satan. Blev skitsur och satt och surade i någon timme innan jag lyfte på rumpan och körde lite styrketräning för mig själv. Inte alls lika bra som att gå på gym, men jag måste ju göra något i alla fall! Nu ska jag chilla och sen sova. '

11e april 2012

Awesome att aldrig ha läxor längre :D Vi har nästan aldrig läxor, bara nåt prov ibland. Ikväll ska jag aknske på gymmed Sophie. Börjar bli ett tag sen! Känner rikitigt hur musklerna har krympt. Haha. Nu ska jag äta och sen ringa Sååoofiii.........

You said your life needed something special

Gonatt!

10e april 2012

Hej. Idag är det chilldag för min del! Ska inte göra någonting, bara ligga i sängen med datorn och kolla tv-serier. Och äta. Ha en braaaauuuu tisdag!
min webcam har blivit jättedålig, blir bara suddiga bilder :(

9e april 2012

Kom just hem från cirkelträning. Det var meningen att vi skulle fara på kickboxning som vanligt, men det var inställt pga sjukdom, så vi for på cirkelträning istället! Nu ska jag duscha och äta och sen öva på moddeprov som vi har i morgon. Har ennu en massa konstiga ord att lära mig, damn.

två bilder från min och Sophies lilla photoshoot idag (vi gick utanför huset ca 20m och fotade :D)

Söndag

Kom just hem från träning. Ska snart smätta en ansiktsmask i fejset och sen duscha. Ledig imorgon, awesome! Då missar jag tillvalsfinska hehe :) Chill resten av kvällen, tror jag ska poppa popcorn och nörda Grey's, 90210 och HIMYM. Jag hatar att kolla flera tv-serier på samma gång, hur fan har jag lyckats börja på tre stycken? :O
lol

-


8e april 2012

HELT FUCKIN' AWESOME KVÄLL IGÅR! Tills jag började må lite dåligt... Kom hem redan runt 2. Men annars var kvällen jättebra! Jag for till lokalen till sju och jag och Carin plockade fram sakerna som vi skulle sälja. Sophie dök upp lite senare. Klockan åtta var det dags att tända brasan, men varken Sami eller Robin var där så vi beslöt oss för att ta saken i egna händer. Carin öste på med brännolja och jag tände på med tändstickor, och det brann jävligt bra! Sedan började det droppa in folk och vi sålde bra. All korv blev uppäten. Senare runt 23 tiden började folket komma. Och sedan var festen i ful gång! AWESOME säger jag bara. Idag vaknade jag av att Sophie ringde och väckte mig, hon ville ha mig till lokalen för att städa. Så jag steg upp och tvättade av mig sminket (ja, jag somnade med smink på igår, fan jag gör aldrig det, så nu har jag jättedålig hy) och gick ner och åt gröt. Det var faktiskt inte så mycket att städa som jag trodde, men borden var väldigt smutsiga. Det fanns t.o.m. fotspår på dem :D Nu är jag hemma och ska bara chila och sedan blir det träning! ;)

7e april 2012

Glad påsk! Mamma hade lagat gröt åt mig, wich made my day. Har redan ätit ett stort chokladägg, blää kmr att få finnfejs ;s :D Men skitsamma. Skulle egentligen behöva fara ut och springa idag, men jag tror jag skiter i det. Men från och med nästa vecka ska jag ta tag i träningen ordentligt! Ha en bra dag!
Min fina kanin som jag fick i mitt påskägg :)

Glass

Kom just hem från Vörå. Jag, Sophie, Robin, Henkka, Sami och Mika hoppade in i två små traktorer och begav oss till Vörå för att hämta mera ris till påskbrasan. På vägen dit gick det bra eftersom några av oss satt på släpkärran, men på vägen hem gick det lite sämre när alla klämde in sig i traktorerna. Vi plockade ris i åtminstone två och en halv timme och sedan irrade vi omkring lite för att se om vi skulle hitta mera ris. Vilket vi inte gjorde. Så vi gav upp och for till Apachino på en pizza. Det satt bra! Nu ska jag gå och tvätta fejset och sen ska jag äta glass. Blev jättesugen på det nu. Borde inte äta så mycket, men skit samma om ja blir en tjockis :)

Långfredag

Har varit med Sophie till lokalen och städat. Det blev nog ganska bra! Det är förståss fortfarande smutsigt där, men en klar förbättring blev det ;) Ska snart äta påskmiddag och sedan far jag med traktor till Vörå och hämtar mera ris till brasan. Ha en bra kväll! :)

!!!!

Kollade just OTH, faaan var det där sista avsnittet? Isf FUUUUUUUCKCKKKCKCKCK. Grät varannan minut typ.. Buhu it's over :'( .. Bara jag har kollat klart s03 av 90210 så ska jag börja kolla OTH från början igen. BÄST♥♥♥♥♥
Haha jag låter som en liten unge närjag pratar om OTH, but I can't help it :)

5e april 2012

Kom just hem från skolan. Påsklov it is! Nu ska jag städa och sedan ikväll blir det förhoppningsvis fotbollsträning. Om inte så kör jag lite styrka här hemma istället. Imorgon ska jag och Sophie till lokalen och städa inför påskbrasan på lördag. Jag hoppas att det inte tar allt för länge.

I am not a second fucking choise.

Blev en timme styrketräning. Hoppas det känns imorgon! Sitter med ansiktsmask på nu och ska snart duscha. Blir inga fler inlägg ikväll, så ha en bra kväll! Okej det kan nog komma något till inlägg om jag får lust :D Ska hinna se OTh också!
haha va fult när den rör på sig :'D

4e april 2012

Hej! Kom hem från skolan för en stund sedan. Tänkte fara på gym med Sophie idag. Men vi får ingen sjuss :'( Så då tror jag att jag ska baka något istället. Haha. Måste se till att jag far och springer på lördan då istället. Ain't gonna happen. Chill ikväll då. Ska städa och öva på förhör. Längesedan jag hade en ledig kväll.

TRÖTT.

Mötet tog lite längre änvad jag trodde, klockan var nästan halv tio när jag kom hem. Och jag vet inte vad jag har gjort den senaste en och en halvtimmen, men först nu är jag i säng. Och nu måste jag öva på SHL prov/förhör. FML. Jag har det väldigt stressigt just nu. Hatar det. Och jag kommer nog att ha ganska mycket att göra hela veckan..

3e april 2012

Hej! Kom just hem från skolan och nu sittter jag och talar med Lina i telefon. Ska snart ut och springa och sen övapå SHL förhör. Senare ikväll ska jag på styrelsemöte. Ha det awesome! haha va fult.
haha big haaand :D

2a april 2012

Hejsan hoppsan. Denna dag började inte bra med 10cm snö på gården. Efter skolan blev det kickboxing, tyvärr var det inte ens i närheten av så tungt som förra gången. Sedan stannade jag på Norrvalla en stund och tittade på Oskars fotbollsmatch, 11-1 till Norrvalla FF! Wohoo. Nu ska jag bara duscha och äta och sen öva på matteprov som vi har i morgon. Bläääää. Kommer att fucka sig :(

1a april 2012

Hejsaan. April idag då! Dock skulle man verkligen inte kunna tro det om man tittar ut, snöstorm. Även fast det är snöstorm så har jag tränat fotboll idag. Lika kul som alltid! Lite halt bara att spela i snöslask ;s. Har också varit på min kusins 12-års kalas idag. Imorgon är det skola, och sen kickboxing wohoo. Far till Julia efter skolan och kommer hem kanske en halv åtta, åtta tiden. Gonatt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!