@Julias place

Sitter och facebookar medan Sophie och Julia lagar mat... Heheh :D
cute :')

31a mars 2012

Hej! Nu åker jag snart iväg till Julias. Hon och Sophie ska laga middag åt mej haha :D
hah hitta min gamla Gina Tricot kofta :D
kbry.

29e mars 2012

Hej! Ska blogga nu sålänge jag har tid. Imorgon efter skolan far jag väl till Lina, så det  blir dåligt med bloggandet på nån dag nu... Idag på gymnastiken hade vi cirkelträning, höll på att dö när vi skulle göra armövningar. Jag har fortfarande träningsvärk från måndagens kickboxing. Ikväll har jag träning, och innan det så ska jag hinna öva på två förhör och städa. Och ikväll ska jag hinna se OTH också :D Ha en bra torsdag, och fredag :D och lördag.. vet inte när jag kommer att hinna blogga nästa gång :D
Idag är det 1 månad tills jag fyller 16! Wohoo.

28e mars 2012

Hej! Kom just hem från gymmet. Har inte hunnit blogga idag eftersom jag har varit borta i princip hela dagen. Klockan fem hoppade jag på vespan och till Sophie. Därifrån for vi sedan vidare till gymmet. Vi var där ca en och en halv timme. Sommarfeelis att köra vespa! Awesome. Nu ska jag duscha och äta. Sedan kanske se 90210. Godnatt!

If I was your boyfriend, I'd never let you go

Nu ska jag snart ta natten! Ångrar jättemycket att jag inte for ut och springa. Damn. Nåja imorgon blir det gym istället! Godnatt!

Screw that

Jag orkar inte fara ut och springa. Brukar ju alltid ha två "vilodagar" i veckan. Men jag tänkte om ja skulle bli ännu duktigare och bara ha en vilodag :D Men jag känner mig ändå så trött och hängig så screw that. Istället ska jag chilla och inte göra någonting. Mycket roligare. Tappade helt motivationen. Ska gå ut och försöka få igång vespan nu!

27e mars 2012

Halåå. Har just proppat i mig två pizzabitar och en korv. Not good. Har också gjort kemiläxan, och klockan är bara sex! Awesome. Tror jag ska far ut på länk, men jag ska vänta lite så maten hinner sjunka undan :D Ska försöka springa 10km idag.
ingen bild för det går fan inte att ladda upp nån! :@@@

We are young, we drink and we fight and we love just because

Tänkte inte blogga mer idag, men what the hell! Imorgon bitti tänkte jag våldgästa Sophie eftersom vi bara har en bil just nu. Så då kan ingen skjutsa mig till bussen, och du skulle jag hamna att gå 2,5km ;s uuuh. Jag brukar ju gå hem från bussen, men jag skulle aldrig orka gå dit också. Men nu ska jag sova! Känner mig lite febrig faktiskt, blä jag ka inte bli sjuk nu!
yep, 90210 it is!

26e mars 2012

Hej! Kom just hem från kickboxing. Och fan vad kul det var! Kommer att ha jättesjuka armar imorgon. Börjar även känna av lite i rumpan, undrar varifrån det kom? :D Nu ska jag töja och sedan chilla resten av kvälleeeeennnn.

I CAN'T SLEEP.

Jepp. Rubriken säger allt. Jag kan inte sova. Det kan ju såklart bero på att vi har ställt fram klockan en timme. Men iallafall, störande! Kommer att vara så jävla trött imr! Imorgon efter skolan far jag till Julia och sedan kl 17.30 ska vi på kickboxing, awesome! Nu ska jag kolla lite mera 90210 och försöka sova. Godnatt!
haha som att jag skulle få upp benet sådär högt :D Kan ju knappt lyfta det från marken :D
dessutom tror jag att bilen föreställer karate? big difference?

Sunday

Hemma från träning nu! Jättekul som vanligt, men det skulle gärna få vara liite tyngre. Nu ska jag duscha och äta och sen chilla resten av kvällen. Jag tror jag ska börja kolla på OTH ett fjärde varv.. Fast jag tror jag väntar tills hela säsong 9 har kommit ut. Joo intressant I know.

25e mars 2012

Godmorgon! Eller det är väl inte morgon längre. Idag har jag bara latat mig. Vaknade 11, eller egentligen 10, eftersom klockan ställdes fram en timme i natt. Ikväll blir det fotbollsträning och före det klädprovning (fotbollskläder).
just because I look so cool in my sunglasses!
Haha nejmen jag har längtar så till sommaren just nu så jag var bara tvungen att ha på mig solglasögonen (inomhus? :D) en liten stund :D

GOODNIGHT

if I lay here
if I just lay here
would you lie with me
and just forget the world?

GOODNIGHT PEOPLE!♥

Som jag trodde...

så klarade jag mig bara till kl 18.00. Nu sitter jag här och smälleri mig godis som om jag skulle få betalt för det. Damn.

JOGGA

Kom just hem från en awesome springtur! Sprang 11km, men jag skulle ha kunnat fortsätta hur länge som helst! Det här var första gången som jag verkligen har tyckt att det var roligt att springa! Nu fattar jag hur marathon löpare känner sig. Idag skulle btw bli min nyttiga dag, och jag har klarat mej jättebra hittills, men pappa har köpt en godispåse åt mej, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte att klara mig länge innan jag börjar äta :D Men jag ska försöka motså!

24e mars 2012

Godmorgon! Vaknade nyss, har sovit i 11h. Det behövde jag! Idag har jag inga speciella planer. Tänkte ge mig ut och springa senare. Efter alltjag åt igår känns det som att det verkligen behövs. Siktar på 10km idag för första gången på ett halvår. Minst 7km måst jag springa :D

23e mars 2012

Hejsansvejsan! Kom just hem från Vasa. Köpte svarta jeans, läderjacka, ansiktsvatten och en BH. Nu är jag jätte trött så jag ska bara tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen. Tror jag ska poppa popcorn också. Idag är seriöst min fettodag, har ätit hela dagen. Fetto här hej! Ha en bra fredag!

22a mars 2012

Hej! Min två vänner Soppari och Hulla (fölåt) ville att jag skulle göra ett inlägg, så då gör jag det! Höhö. Lite bättre skoldag idag, vi hade simtest på gymnastiken och jag simmade 33 varv! Alltså en tia i vitsord ;) Imorgon blir det stan med Sophie och Julia (Soppari och Hulla), ska åtminstone köpa bikini, läderjacka och svarta jeans! Nu ska jag kolla senaste OTH och Vampire Diaries och sedan ska jag sova.

21a mars 2012

Hej! Har inte hunnit sätta mig framför datorn alls idag. TRÖG skoldag idag. Är så skoltrött, och då blir allt annat tungt också. Och det hjälpte ju inte att jag vaknade och såg att det var snö ute. Så jag har pretty much gnällt hela dagen. Fun. Nu ska jag kolla Grey's och sen ta natten tidigt, har inte sovit så mycket de senaste nätterna. Jaa jag var på gym idag också. Och imorgon har vi simtest. Blä. Ha det bra!

FRIENDSHIP


20e mars 2012

Hej! Detta blir det enda inlägget för idag. Ska försöka bättra mig till imorgon och åtminstone updatea två gånger! :D Idag efter skolan for jag till Sophie. Vi var på datorn hela tiden (noshit). Oh så åt vi (noshit). FOREVER ALONE. Så känner jag mig hela tiden nuförtiden (hah va fult), no jk. For real. Forever Alone. Haha. Ha en bra kväll! :*

19e mars 2012

Hejsannnnn. En vanlig måndag i skolan idag... tillvals finska två första timmarna. Annars var dagen helt okkkää :) hehe. Ska snart fara ut och springa! Tänkte springa ca 7 km.. (fuckfuckfuckfuck viilll intee, men jag ska! :D)

Oh I swear to you, I'll be there for you

Jätterolig träning ikväll, mycket skratt! Nu blir det 90210 och sen sova. Godnatt!
Har inte kollat Grey's på evigheter, men jag ska snart börja igen!

18e mars 2012

Godmorgon! Vaknade ca halv 12, kollade ett avsnitt 90210 och  sedan gick jag ner och åt gröt. Fotbollsträning ikväll klockan 18. Nu.. CHILL.
nyvaken och glad!

17e mars 2012

Hej på er! Har just vaknat och ätit. Ikväll bär det av till Munsal. Awesome. Det har varit lite dålig update på den senaste tiden, och jag har inte så mkt intressant att skriva om.. men jag ska försöka ge er 1-2 inlägg per dag iaf :D
HAHA, vad fult. Men jag håller på att få ögoninflammation så mina svällda ögon är inget jag vill visa :D

16e mars 2012

Hej! Sophie är här nu, vi har bakat blåbärspaj och nu sitter vi och kollar runt på partyproblems.org :D
jåå fin min jag har :D

.

Imorgon är det äntligen fredag, och sedan på lördag beger jag mig till munsal AWESOME! Har läst på SHL förhör hela kvällen och så har jag städat mitt rum. Hade tänkt hinna med att kolla senaste PLL och OTH men jag vet inte om jag hinner. Är faktiskt ganska trött så jag tror jag bara ser ett avsnitt Grey's och sen går jag för att sova. (Haha, jag skulle ju sluta skriva om mina tv-serier) Godnatt!

15e mars 2012

Hej! Kom just hem från skolan. Dagen har gått jättesnabbt! Jag tror att jag håller på att få ögoninflamation ;s Mitt högra öga är jätteirriterat. Ingen träning ikväll eftersom det bara skulle komma 4-5 st ändå. Så istället består min kväll av förhörsläsning. Skoj!

GoodNight

Hemma från gymmet nu. Jag är helt slut! Ska bara duscha och äta och sen ska jag lägga mig i sängen och chilla tills jag somnar. Godnatt!
Lampan är sönder i mitt rum, därför är bilden så mörk :DD

14e mars 2012

Kom just hem från skolan. Har bara chillat lite och spelat Bubble Witch Saga på facbook hittills :D men mina liv tog slut. Nu ska jag först städa rummet och sedan öva på finska förhör. Senare ikväll kanske jag och Sophie far till gymmeeeeeeeeeeeeet.

Baby don't go

7km blev det! Är ganska nöjd. Måste sakta och försiktigt trappa upp till 10km igen, men jag kan ju inte ta allt på en gång, då skulle jag redan varit död.Jag har just kört lite styrka i armar, ben och mage. Och nu sitter jag med ansiktsmask i ansiktet (no shit, var skulle den annars vara? i armhålorna?). Ska vänta ennu ca 10min innan jag duschar. Detta blir mitt sista inlägg för idag, resten av kvällen sitter jag ändå och nördar tv-serier. Jag lovar att jag ska försöka sluta att skriva att jag kollar tv-serier och skriva lite mera om mitt liv. Tyvärr så består mitt liv ganska mycket av tv-serier så länge det är så kallt och tråkigt ute.
I want summer now ♥

13e mars 2012

Kom nyss hem från skolan, har ätit flingor, och nu sitter jag här och samlar krafter. Jag tänkte nämligen ge mig ut på en liten länk , JEEEEE!!!! (fuckfuckfuckfuck) . Minst 6km. Annars räknas det inte!

Lay me down

Hejsan hoppsan! Har kollat PLL hela kvällen och nu ska jag kolla Grey's eller 90210.. Ska nog ta och träna lite imorgon också, antingen skida eller sprina, får se ;)
höhö fin bild ._.

If I had money...


12e mars 2012

Hej! Skolan gick jättesnabbt idag, och jag har inga speciella planer för kvällen heller, alltså blir det chill med Pretty Little Liars, Grey's Anatomy och 90210.

11e mars 2012

Kom just hem från Sophies. Vi hade photoshoot igår, så jag lägger upp några bilder här nedanför. Nu ska jag chilla, göra lite läxor och sedan iväg på träning!

10e mars 2012

Godmorgon! Idag kommer kanske Sophie hit, eller så far jag till henne, och så ska vi fota lite. För kvällen har jag inga planer, kanske pensal, men vet int hur stor ork jag har för att fara dit?

9e mars 2012

Hej! Kom just hem från Vasa. Jag var på jakt efter något att ha på mig på munsal, men jag hittade inget, som vanligt. Nu ska sminket bort, popcornen fram, och Grey's eller 90210 ska igång! Ha en awesome fredagskväll :)

8e mars 2012

Hej på er! Skidade på gymnastiken idag igen. Vi skidade jätte långsamt. Ikväll blir det träning. Första gången utomhus för i år. Awesome! Har jättemycket att göra, så detta är kanske enda inlägget för idag. Jag måste öva på prov, göra läxor och städa. Och ikväll MÅSTE jag hinna se nyaste OTH. Ha det bra!

GOODNIGHT

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Jag och Sophie tränade i 1h och 20min. Nu är det bara att hoppas på lite träningsvärk imorgon då! ;) Nu ska jag borsta tänderna och sedan se några avsnitt 90210 och Grey's.

WATCH THIS


7e mars 2012

Hej! Sorry för dålig update nuförtiden. Har inte riktigt tid och lust att blogga. Har en massa prov/förhör denna vecka. Men idag i skolan på gymnastiken skidade jag och Julia 13km. Inte illa. Och snart ska jag iväg till gymmet med Sophie.

Lame

Har övat på SHL nu och snart ska jag duscha. Blir inga fler inlägg idag. Jag har så boring life. Efter duschen ska jag äta och sen blir det några avsnitt 90210 och Grey's. Eller kanske bara 90210, orkar aldrig kolla Grey's längre.
LOL

6e mars 2012

Hejhallå! Kom nyss hem från skolan. Helt ok dag. På biologin mätte vi blodtryck. Mitt är 95/63 och tydligen är det för lågt..? ;o jaja whatever :D Idag blir det bara en chilldag, ska öva lite på Samhällslära förhöret också.

HEJHEJ

Hej! Kom just hem. Har varit på en skön (ja, jag sa skön) skidtur på ca 12km. Nu ska jag duscha och sen chilla. Blir inga fler inlägg ikväll. Sorry för lite dålig update. Försöker ju lägga upp 3-4 inlägg per dag men tyvärr så går det alltid inte så bra :D
alltså jag kan inte sluta skratta åt den här bilden :D
egentligen är den väl inte SÅ rolig, men I find it hilarious :DDDD
HAHHAHAHAAHAHAHAH

5e mars 2012

Hej på er! Kom just hem från skolan. Har kollat lite 90210 och snart ska jag börja öva på moddeförhöret lite. Sedan ikväll ska jag träna. Ska försöka få med mig mamma på en skidtur (fast jag hatar att skida haha :D) eller så styrketränar jag lite här hemma istället. See ya!

Sunday Night

Blåbär och 90210 next!

Sunny Day

Hej! Som jag trodde är jag alldeles för lat för att fara ut och springa. Så jag tar enliten promenad istället. Men imorgon ska jag absolut träna! Gym kanske? För att springa är den värsta träningsformen jag vet, även fast det är en av de billigaste och nyttigaste.
fint att matcha rosa mössa med röd tröja :D
(och jag ber om ursäkt för alla crappy webcam bilder)

4e mars 2012

God morgon! Vakna halv ett idag. Har bara hunnit äta frukost ännu. Sla snart kolla några avsnitt 90210, för jag har ingen lust att kolla Grey's hehe :D Senare idag ska jag väl tvinga mig ut på en länk.

forever young

Tråkig lördagskväll. Har nördat Grey's precis hela kvällen. Och ätit. Mycket. Great. Ska ta en paus i Grey's tittandet och se Good luck Chuck istället. Det var evigheter sedan jag såg den filmen. Sedan kanske jag avslutar kvällen (natten) med ett eller två 90210 avsnitt ;)
jåånää bra kvalite

Boring

Chill kväll ikväll. Orkar inte göra ett skit. Sophie ville ha med mig till Jepo, men jag är waaay too tired för det ;s sorry Sophie. Så jag chillar all alone med Grey's Anatomy. Jag lovade att lägga upp bilder från resan, men jag orkar inte ladda upp bilderna från min telefon eftersom de har så dålig kvalite. Ni får nöja er med två stycken bilder som jag redan hade på datorn.
jag, Hampus och Julia i bilen på väg till Himos.
jag, Julia och Hannes i backen. Elias i bakgrunden. Kvalite I know :D

3 mars 2012

Hej! Vaknade halv tolv idag, och nu är jag totally utvilad. Ska berätta lite snabbt om resan;
Onsdag: Steg upp klockan 7, åt frukost och pakade det sista och sedan satte vi oss i bilen. Resan till Himos tog ca 5 timmar, med två pauser inräknade. När vi kom fram till Himos for vi direkt till stugan och bytte om. Sedan bar det av till slalombacken där vi tillbringade några timmar. Resten av kvällen chillade vi bara.
Torsdag: Vaknade, åt frukost, for till backen, åt lunch i stugan, for till backen igen, chillade resten av kvällen.
Fredag: Klockan 12 skulle vi lämna in stugnyckeln så vi packade ihop alla våra saker innan vi for till backen. Sedan var vi i backen till ca halv 5. På vägen hem åt vi lövbiff på abc, något som alla hade väntat på hela resan :D Hemvägen bestod av godisätande och Grey's tittande.
Nu ska jag titta OTH och sedan ska jga bege mig ut. Det är ju så vakert väder idag. Tyvärr kan jag knappt röra mig, har träningsvärk i hela kroppen ;s
bilder från resan kommer senare!

Hemma!

Nu är klockan 22.30 och vi har just kommit hem från Himos. Resan har varit helt awesome. Haha jag skulle ju ta många bilder, men jag har tagit kanske en, med telefonkameran dessutom :D Imorgon ska jag berätta om resan för nu är jag jättetrött och ska bara kolla lite Grey's och senaste OTH. Godnatt!
Före vi for till Himos!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!